Hautauspalvelu

Pirkkalan Kukka- ja Hautauspalvelu Oy on luotettava ja ammattitaitoinen hautaustoimisto. Saatte kauttamme täyden hautauspalvelun ja palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla kaikissa hautaukseen ja hautajaisiin liittyvissä tehtävissä. Kukkakaupastamme saatte tilaisuuksiin kauniit sidonnat ja kimput.

Kauniit hautajaiset ja kunnioittavat järjestelyt

Hoidamme puolestanne kaikki viralliset asiat ja luvat osana hautauspalveluamme. Otamme yhteyttä seurakuntiin ja uskonnollisiin yhteisöihin: varaamme hautapaikat, siunausajat sekä siunauspaikat ja sovimme tuhkaukset ja hautojen hoidot.

Useimmat järjestelyt voimme aloittaa jo ennen käyntiänne toimistossamme. Voitte ottaa yhteyttä ja antaa tietoja etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

Hautauspalvelu luottamuksella ja kunnioittavasti

Kattavaan hautauspalvelukokonaisuutemme sisältyvät muiden muassa:

Arkut ja uurnat

Toimistossamme on nähtävillä laaja valikoima sekä puisia että kangasverhoiltuja arkkuja.
Uurnan voi myös valita heti toimistossamme, valikoimaamme kuuluu sekä puisia että verhoiltuja uurnia, ja lisäksi myös maatuvia keramiikka- ja metalliuurnia.

Halutessanne voitte tutustua etukäteen myös Ajatuksella-kuvastoon.

Muistotilaisuudet

Muistotilaisuus on vapaamuotoinen, yleensä omaisten suunnitelman mukaisesti etenevä tilaisuus, jossa muistellaan poismennyttä. Hoidamme puolestanne tilaisuuden pitopaikan ja pitopalvelun varaamisen.

Kuljetukset

Hoidamme kaikki hautauksiin liittyvät vainajan kuljetukset. Käytössämme on erimerkkisiä kuljetusautoja, joita voimme toivomuksestanne käyttää vainajan kuljetuksessa.

Valokuvaus

Varaamme puolestanne valokuvaajan siunaus- ja muistotilaisuuteen. Kun kuvaaminen annetaan ammattilaisen tehtäväksi, saavat lähiomaiset rauhassa keskittää voimansa surujuhlaan. Tällöin ei myöskään tarpeettomasti häiritä tilaisuuden tunnelmaa. Monesti jonkin ajan kuluttua tulee se hetki, jolloin on valmis ja haluaa muistella kuvien välityksellä arvokasta ja ainutlaatuista tilaisuutta.

Asiantunteva hautauspalvelu Pirkkalassa
Hautauspalvelu, arkut ja uurnat Pirkkalan kukka- ja hautauspalvelulta
SHT:n kuvastosta löydät arkut ja uurnat osaksi hautauspalvelukokonaisuutta.

Kukat ja koristelu

Kukkakauppamme toimittaa erilaisiin tilaisuuksiin kauniit ja yksilölliset kukkalaitteet toivomustenne mukaisesti. Saat hautajaisiin kauniit surusidonnat sekä kimput valitsemistasi kukista. Toimistoissamme on kuvia valmiista arkku- ja kukkalaitteista, joista voi valita tai muokata mieleisensä. Tutustu kukkakauppaamme lähemmin.

Lehti-ilmoitukset

Välitämme kuolinilmoitukset ja kiitosilmoitukset kaikkiin lehtiin. Hoidamme myös hautajaisohjelmien painatukset ja avustamme suunnittelussa.

Hautakivet ja kaiverrukset

Välitämme uusia hautakiviä ja näistä on toimistoissamme malleja nähtävissä. Välitämme myös eteenpäin tiedot vanhojen hautakivien siirrosta, kunnostuksesta ja kaiverruksesta.

Perunkirjoitukset

Välitämme perunkirjoitusasiat yhteistyökumppaneillemme. Perunkirjoitusta helpottaa myös se, että halutessanne saatte kaikki hautauksen kustannukset yhdellä kokoomalaskulla.

Erityispalvelut

Hoidamme kaikkiin uskontokuntiin kuuluvien vainajien hautausjärjestelyt ottaen huomioon eri kulttuurien toivomukset ja erityispiirteet.

Hautauksen ennakkosopimus

Omista hautajaisjärjestelyistä voi määrätä myös elinaikana. Toimistoissamme voi tehdä hautaussuunnitelman, jossa hautaamiseen liittyvät järjestelyt sovitaan valmiiksi. Nouda ilmainen lomake liikkeestämme.

Palvelemme asiakkaitamme hautauksen ja hautajaisten kaikissa vaiheissa – ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Leena Mäkipää-Koivumäki, yrittäjä

Kari Mäkipää, yrittäjä

Päivystys iltaisin

050 362 9670 / 050 362 9690

Karoliina Kotiranta, floristi