Kauniit hautajaiskukat

Pirkkalan Kukka- ja Hautauspalvelu Oy:n kukkakauppa sitoo ammattitaitoisesti kauniit ja yksilölliset hautajaiskukat ja kukkalaitteet tilaisuuksiin toivomustenne mukaisesti. Sidomme kauniit arkku- ja surulaitteet sekä kimput valitsemistanne kukista.

Arkkulaitteella koristellaan vainajan arkku. Siinä voi käyttää vainajan lempikukkia tai -värejä.

Surukimput ja kukkavihkot ovat yleisimpiä hautajaisten kukkalaitteita

Paljon käytettyjä kukkalaitteita hautajaisissa ovat surukimput ja kukkavihkot. Ne ovat muodoltaan usein pisaroita, pyöreitä tai kapeita ja pitkiä. Kukkavihko on kahvalliseen kukkasieneen tehty sidontatyö, johon voidaan kiinnittää tekstatut nauhat (20€) tai käsintekstatun kortin (5€). Surukimppu puolestaan sidotaan kukkien omin varsin. Surusidonnassa pyritään käyttämään kukkia ja värejä vainajan persoonaa ajatellen. Tutustu myös hautauspalveluihimme.

Kukkalaitteet myös muihin tilaisuuksiin

Kukkakauppamme on surusidonnan ja hautajaiskukkien erikoisliike, mutta sidomme kukkalaitteita myös muihin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä.

Hautajaiskukkien valikoima

Voit tutustua alta arkkukoristeiden, kukkavihkojen ja muiden hautajaiskukkien malleihin.

Hautajaiskukat ja kukkasidonnat Pirkkalasta

Arkkukoristeet

Ehyt ja kaunis kokonaisuus muodostuu, kun valitsee arkkukoristeeseen, sekä omaisten kukkavihkoihin, samoja kukkasia tai värisävyjä.

Kukkavihot, surukimput, seppeleet ja sydämet

Ehyt ja kaunis kokonaisuus muodostuu, kun valitsee omaisten kukkavihkoihin, sekä arkkukoristeeseen samoja kukkasia tai värisävyjä.

Ota yhteyttä

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Leena Mäkipää-Koivumäki, yrittäjä

Kari Mäkipää, yrittäjä

Päivystys iltaisin

050 362 9670 / 050 362 9690

Karoliina Kotiranta, floristi